ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΜΕ ΕΠΕ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΜΕ ΕΠΕ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΥΡΟΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΡΟΥ

Διεύθυνση - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Διεύθυνση: ΑΓ. ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΑΛΑΝΤΑ Τ.Κ. - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Τ.Κ.: 84100
Περιοχή - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Περιοχή: Σύρος Κατηγορία - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Τηλέφωνο - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Τηλέφωνο: 2281086339 Fax - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Fax: 2281086339
Κινητό - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Κινητό: 6934394664, 6934845834 E-mail - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ E-mail: theophilos2012@hotmail.gr
Υπεύθυνος - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Υπεύθυνος: ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Ιστοσελίδα:
·         Καλωσορίσατε στην ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΜΕ ΕΠΕ. ·         Η Εταιρεία μας, βρίσκεται στο πλευρό σας  δεκαοκτώ χρόνια έχοντας κύριο μέλημά της την Ποιοτική και Άμεση Εξυπηρέτηση των Πελατών της. ·         Η Επιτυχημένη πορεία μας είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συλλογικής προσπάθειας μας, αλλά και της εμπιστοσύνης που μας έδειξε η Ελληνική Αγο...
Επισκέπτες: 15760

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΜΕ ΕΠΕ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΥΡΟΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΡΟΥ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΜΕ ΕΠΕ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΥΡΟΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΡΟΥ

·         Καλωσορίσατε στην ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΜΕ ΕΠΕ.

·         Η Εταιρεία μας, βρίσκεται στο πλευρό σας  δεκαοκτώ χρόνια έχοντας κύριο μέλημά της την Ποιοτική και Άμεση Εξυπηρέτηση των Πελατών της.

·         Η Επιτυχημένη πορεία μας είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συλλογικής προσπάθειας μας, αλλά και της εμπιστοσύνης που μας έδειξε η Ελληνική Αγορά.

·         Φροντίζουμε να προσφέρουμε Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας με απόλυτη συνέπεια, ασφάλεια και υπευθυνότητα.

·         Διαθέτουμε Ασυναγώνιστες Τιμές στον τομέα της Μεταφοράς Οικοσκευών, Εμπορευμάτων, Δεμάτων, ακόμη και κατοικίδιων με απόλυτη ασφάλεια.

·         Διασφαλίζουμε την σωστή παράδοση των προϊόντων σας με την καλύτερη και ασφαλέστερη διαχείριση που διαθέτει η σύγχρονη αγορά.

·         Με γνώμονα πάντα την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας φροντίζουμε να σας προσφέρουμε τις Ασυναγώνιστες Υπηρεσίες στις πιο Ανταγωνιστικές  τιμές.

·         Με ένα πλήρες φάσμα Υπηρεσιών στον χώρο, αναλαμβάνουμε μέχρι και την Συσκευασία κι Αποθήκευση για λογαριασμό σας.

·         Η ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΜΕ ΕΠΕ καθημερινά συναγωνίζεται τον εαυτό της με έναν και μοναδικό σκοπό: να γίνεται συνεχώς καλύτερη για εσάς , προσφέροντας πάντα αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις με αξιοπιστία, ταχύτητα κι ευελιξία.

·         Το προσεκτικά επιλεγμένο και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο των ανταποκριτών μας Πανελλαδικά φροντίζει ισάξια την εξίσου αποτελεσματική διαχείριση των φορτίων σας σε κάθε στάδιο των διαδικασιών.

·         Οι απόλυτα ικανοποιημένοι Πελάτες μας είναι η καλύτερη Εγγύηση του Ονόματός μας.

·         Σας περιμένουμε για μία Ασυναγώνιστη Συνεργασία σε μία Οικονομική Προσφορά!! 

 
Υποκατάστημα: Μακρυγιάννη & Πίνδου 6, Αγ. Ιωαννης Ρέντης
τηλ: 210- 4813853
fax: 210 -4920153